Dagens rett Wok med nudler og svinekjøtt

Det er ikke mye som skal til for å by på dette

Er kjøleskapet tomt etter helgen, er dette en løsning som passer de fleste. Denne oppskriften kan nemlig bygges ned og opp etter behov.

Woking er er perfekt når du skal lage maten raskt og effektivt. Men det er en like god løsning når du ikke har et velfylt kjøleskap å plukke fra.

Vi har enda flere lekre wokretter du kan velge blant 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Wok med nudler og svinekjøtt

Fremgangsmåte

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann.

Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.

Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side.

Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene.

Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.

Server woken nylaget og varm.

Flere lekre wokretter finner du her

Sendt inn av

Foto: Frukt.no/Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen