Dagens rett

En wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til

Wok er hurtigmat, men det behøver ikke bety smaksfattig. Tvert om. Bare prøv denne superraske oppskriften.

Det finnes noen grunnprinsipper når du woker. Men utover disse, som er beskrevet i oppskriften, er det bare fantasien og kjøleskapet som setter begrensningene.

Flere lekre wokretter finner du her

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Biffwok

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g biffkjøtt i strimler
200 g frisk sjampinjong
50 g pak choy
1 gulrot i strimler
1 rød paprika i strimler
1 grønn paprika i strimler
1 boks vannkastanje
4 friske grønne asparges i biter
100 g blomkål i små buketter
100 g brokkoli i små buketter
150 g frisk babymais - hele
2 ss peanøttolje
2 dl thai red currysaus
4 ss peanøtter
2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene opp i like store biter.

Wok biff og sjampinjong i oljen til det er litt brunt. Tilsett grønnsakene og wok videre i 3 minutter.

Dryss over peanøtter og bland inn hakket koriander.

Varm opp sausen og server ved siden av woken, gjerne sammen med ris.
 
 
Tips: Pak choy er en asiatisk grønnsak som kan være vanskelig å finne i butikken. Prøv gjerne litt strimlet kinakål som erstatning.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen