Dagens rett

Fredagen er reddet med denne på menyen

Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster.

Gode gryteretter er gull verdt, ikke minst når du kan la gryta passe seg selv mens du gjør andre ting. Da gjør det ikke noe om du må vente et kvarter ekstra på middagen.

Andre gode kyllingoppskrifter finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

 

Festgryte med kyllinglår

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

6 kyllinglår
2 ss hvetemel tilsatt salt og pepper
2 ss olivenolje
4 sjalottløk
3 dl kyllingbuljong
aspargesbønner
4 ss crème fraîche
1 ss hakket estragon

Fremgangsmåte

Del kyllinglårene i to ved kneleddet med en skarp kniv.

Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper. Varm olje i en panne og stek kyllingen pent brun.

Ha i løken og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.

Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre.

Dryss hakket estragon over før servering. Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter.

Oppskrifter med kylling

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen