Dagens rett

Gled familien ekstra i dag

Dagens middagsoppskrift er en sikker vinner i barnefamilier. Den er nemlig supperrask å lage og inneholder både pølser og pasta.

Pølser og pasta, det kan vel knapt gjøres enklere. Men her er det likevel variasjonsmuligheter. Prøv med ulike kremoster og finn din egen favoritt.

Usikker på hvilken pasta som egner seg - les om de ulike sortene her

Du kan selvfølgelig bruke wienerpølser, men vi skal ikke legge skjul på at det blir mer spennende med en av de litt sprekere sortene som har kommet på markedet de senere årene.

Lær mer om pølser 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Pasta med pølser

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

500 g tagliatelle, gjerne av fullkorn
6 sherrytomater
2 never ruccolasalat
2 ss kapers
2 dl kesam
1 beger kremost, naturell eller med smak
2 pølser, gjerne smaksrike
Litt frisk oregano eller basilikum
Litt høvlet parmesanost

Fremgangsmåte

Kok opp en stor gryte med vann.

Skjær tomatene i fire biter og bland dem med ruccola og kapers.

Bland kesam og kremost til en glatt krem.

Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Mens pastaen koker skjærer du pølsene i skiver og varmer dem opp i stekepannen.

Hell av pastavannet, men la pastaen være igjen i kjelen.

Ha tomatblandingen i kesam- og osteblandingen og hell over den varme pastaen og rør rundt slik at det blander seg.

Tilsett de varme pølsebitene.

Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over hakkede krydderurter og nyhøvlet parmesan.

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen