Dagens rett

Har du pitabrød, har du pizza

En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv.

Det er ingen grunn til å ty til pizza fra fryseren når du lager den så enkelt selv. 

Ønsker du en vegetarpizza, dropper du biffstrimlene. Og kanskje legger på noe annet godt i stedet. Som for eksempel artisjokker. Det er en pizzaklassiker som flere bør få smaken på.

Hjemmelaget pizza er best

Andre gode oppskrifter på pizza 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Pitapizza med biffstrimler

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

200 g biffkjøtt i strimler
8 pitabrød
1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
1 rødløk
½ pakke ruccula
100 g fersk mozzarella

Fremgangsmåte

Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.

Legg på løkringer, ost og biffstrimler som du har krydret med litt salt og pepper. Stek pizzaen på 225 grader i ca. 10 minutter.

Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering og dryss gjerne litt god olivenolje over.

Hjemmelaget pizza er best

Deilige oppskrifter med pizza

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen