Dagens rett

I dag blir det pannekakepizza

Når pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.

Denne oppskriften trenger ikke så mye mer innsalg enn det vi allerede har forsøkt med. Tenner du ikke på pizza og pannekake, ja, da må du prøve noe helt annet.

Noen vil kanskje si hvorfor forandre noe som alltid funker. Men så ofte som pizza står på folks hverdagsmeny, bør det åpnes for noen sidespor innimellom.

Vil du ha en helt klassisk pizza, prøv en av disse 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pizzapannekake

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

50 minutter

Ingredienser

4 dl grovbakstmel
7 ½ dl melk
4 egg
½ ts salt
2 dl revet parmesan
6-8 cherrytomater i skiver
1 dl sorte oliven
2 dl fetaost
1 ts oregano
Tilbehør:
Rucculasalat
Litt parmaskinke
Litt søt chilisaus
Hvitløk
Rømme

Fremgangsmåte

Ha melet i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken.

Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Sett ovnen på 225 grader.

Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne på 20 x 40 cm, og dryss over parmesan.

Stek kaken litt under midten i ovnen til overflaten har stivnet, ca 10 minutter.

Ta pannen ut og legg på tomater, sorte oliven og fetaost. Dryss over oregano.

Stek kaken videre i ca 15 - 20 minutter. Server pizzapannekaken nystekt.

Legg litt rucculasalat og biter av parmaskinke på toppen. Hvitløk, rømme og søt chilisaus smaker godt til.

Flere gode pizzaoppskrifter

Sendt inn av

Foto: Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen