Dagens rett

I dag er pastaretten ekstra god - og kjempesunn

Denne pastaoppskriften får selv de mest innbitte grønnsakstvilerne til å fråtse i godsakene.

Pasta er alles favoritt på middagsbordet, og et av menyvalgene som har størst variasjonsmuligheter. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på.

Her finner du flere gode pastaoppskrifter

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pasta med broccolisaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

400 g tagliatelle

400 g brokkoli

Sausen:
7 soltørkede tomater
1 løk
2 ss smør
3 dl crème fraîche orginal, 35 %
1 ss pesto
1 ts paprikapulver
1 ss hakket frisk salvie
salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter.

Gi den et raskt oppkok og kok den godt i 3 minutter i godt saltet vann.

Saus:
Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken.

Varm smør i en panne og stek løken blank. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater.

La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.

Flere grønnsaksretter

Alt om pasta finner du her

Sendt inn av

Foto: Anders Martinsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen