Dagens rett

Kyllingsalat er alltid populært

Kyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.

Denne oppskriften er bare et utgangspunkt. For ekstra smak kan du legge til det du måtte ha av ingredienser i kjøkken- eller kjøleskapet. Ikke minst kan du prøve en av våre mange andre gode oppskrifter på dressing.

Lag noen av disse deilige dressingene 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fruktig egg- og kyllingsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
1 pakke
kirsebærtomater
1 stk
galliamelon
Dressing
1 dl

Fremgangsmåte

Kok eggene i 6-8 minutter (kan godt ha en litt bløt plomme) og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.

Dra stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok i godt saltet vann i et minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av.

Skyll tomatene og del dem i båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.

Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Bland alle ingrediensene til salaten.

Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat. Pynt med halve egg.
 

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen