Dagens rett

Lag en liten tapasfest midt i uka

Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og festbordet er snart klart.

Disse kjøttbollene kommer du til å bli skikkelig glad i, for de er supre å inkludere i et koldtbord. Blir det noe til overs, er det garantert noen som blir glade for å få dem med i matboksen i morgen.

Flere gode tips til tapasfesten finner du her 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kjøttboller til tapas

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

500 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
1 egg
1 pakke chorizopølse
1 dl fetaost i biter
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss olje til steking

Fremgangsmåte

Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.

Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.

Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.

La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.

Server med en sterk tomatsaus , paprikasalat og gode poteter . Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter også ?

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen