Dagens rett

Lag en lynrask gulasj til middag i dag

Gulasj gir dobbel varme. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.

Kjøttsupper hvor du lager kraften på basis av kjøttet i suppen, tar sin tid å lage. Men det er fullt mulig å får et godt resultat med kraft fra butikken eller fryseren, i flytende eller terningform. Denne oppskriften er laget med buljongterning, men du kan selvsagt bruke hjemmelaget kyllingkraft om du har.

Her finner du andre oppskrifter på denne suppeklassikeren

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.  

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

60 g linser
400 g kyllingkjøttdeig
2 løk
1 rød paprika
½ purre
1 fedd hvitløk
2 ts paprikapulver
½ ts karve
2 ss olje
2 ss tomatpuré
1 l hønsebuljong (utblandet)
1 ts tørket oregano
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Kok linser etter anvisning på pakken. Skjær paprika i strimler, løk i terninger og purre i ringer.

Fres løken i en kjele, og ha i kjøttdeig, presset hvitløk, karve og paprikapulver. Stek i et par minutter.

Rør i tomatpuré og tilsett purre, paprika og buljong. La suppen trekke i 5-10 minutter.

Ha i kokte linser og smak til med krydder. Server med godt brød.

Flere internasjonale oppskrifter

Tips: Her kan du godt benytte deg av ferdig kokte linser hvis du har dårlig tid.

De beste oppskriftene med kylling

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen