Dagens rett

Lag en ny vri på kyllingsalaten

Dagens middagsforslag er fargesprakende, smaksrik og sunn. Det er bare å hive innpå.

Denne fargerike salaten fungerer like godt som middag, som smårett eller forrett. Om du ønsker en kjøttfri mandag, dropper du kyllingen og legger til ost av foretrukket type, eller tofu om du vil ha middagen helt fritt for animalske innslag. 

Flere salatoppskrifter finner du her

Her sikrer du deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fargerik aspargessalat med kylling

Fremgangsmåte

Vask, riv og bland salaten. Anrett den på tallerkener. Forvell aspargesen i ca. 1 minutt for tynn asparges, noe lenger for tykkere. Avkjøl.

Salte og pepre kyllingfiletene. Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.

Skjær aspargesen litt på skrå og legg den på salaten. Skjær ut fileter av appelsinene og degg dem på salaten. Ha på resten av ingrediensene. 

Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering.

Server gjerne med ferskt brød.

Tips:
Du kan bytte ut asparges med al dente-kokte gulrøtter eller beter i strimler/skiver. Og vil du ha en vegetarutgave, erstatter du kylling med mozarella eller feta, evt. tofu for vegansk vri.

Sendt inn av

Foto: Jon Marius Nilsson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »


 

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen