Dagens rett

Lag middagen før du går på jobb eller spar den til det kniper

Dagens salatoppskrift er som skapt for travle hverdager. Pasta og egg gjør den mettende, selleri og paprika spisser smaken.

Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.

Vi har enda flere salatoppskrifter å friste med

Om du egentlig ikke har tid å spise middag, er det ikke noe problem, for denne retten kan du ta med og spise overalt. 

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

300 g fullkornpasta
3 dl matyoghurt
2 ss kesam mager (1 %)
1 dl sylteagurk, hakket
200 g sukkererter
3 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 gul paprika
2 hardkokte egg
8 valnøttkjerner
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.

Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.

Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.

Hakk valnøttkjerner.

Bland alle ingrediensene med unntak av eggene sammen og smak til med salt og pepper.

Legg på eggene og servér.

Sendt inn av

Foto: Mette Randem

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen