Dagens rett

Mørt lammekjøtt er supert på grillen

Dette lammespydet er uhyre enkelt, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften med en hemmelig ingrediens.

Mørt lammekjøtt trenger kort varmebehandling og egner seg derfor utmerket som grillspyd. Ikke trenger det marinering heller siden det har så god egensmak. 

I denne oppskriften er det knust laurbærblad som gir det lille ekstra. 

Prøv en av våre andre grilloppskrifter med lam 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Lammespyd

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

400 g benfritt lammekjøtt
1 rød paprika grønn/rød
1 grønn squash
8 sjalottløk
1 ss olivenolje
2 laurbærblad
¼ ts frisk basilikum

Fremgangsmåte

Renskjær og del kjøttet opp i litt store terninger. Rens småløkene og skjær paprika og squash i biter.

Tre vekselvis kjøtt og grønnsaker på spyd. Pensle med olje og dryss over knuste laurbærblader og basilikum.

Grill lammespydene i ca. 5 minutter på hver side.

Kjøp gjerne lammelår i skiver og renskjær i terninger.

Tre på grillspyd sammen med det som står i oppskriften over, eller ta det du har i kjøleskapet. Enkelt og greit til hverdagsgrilling, men passer også godt som festmat.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen