Finhakk rødløk, sukkererter, paprika og agurk. Bland inn urtene.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Rør til sukkeret er oppløst, og bland dressingen inn i grønnsakene.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i margarin på middels varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden.
Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La biffene hvile i 5 minutter.
Skjær biffene i skiver og legg skivene over salaten.
Denne salaten er frisk og mettende på samme tid. Kombinasjonen av fiskesaus, limesaft og soyasaus er utrolig deilig og grunnlaget for en rekke thairetter.
Herlige salater
45 asiatiske retter venter på at du skal forsøke dem
Flere oppskrifter på biffsalat finner du her
Se flere knasende sprø salatoppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev