Dagens rett

Overrask med alternativ til tacoen

Vi kan garantere at denne luksuriøse tortillaen blir ønsket velkommen. Oppskriften er spennende, smaksrik og svært lettlaget.

Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her har vi laget en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp. Den danker ut tacoen med stor margin.

Leter du etter andre wraps-retter?

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Grillet tortilla med biff, geitost og portobello

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g ytrefilet av storfe
2 ss olje til pensling
1 ts salt
½ ts pepper
3 portobellosopp
3 grillede paprika, hermetiske, i skiver
200 g chevre (hvit geitost), i skiver
8 hvetetortilla
8 tannpirkere , uten smak

Fremgangsmåte

Pensle ytrefilet med olje, krydre med salt og pepper.

Grill fileten på direkte varme til den får en fin stekeskorpe, ca. 2 minutter på hver side.

Legg fileten over på indirekte varme, stikk inn steketermometer og grill til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile 10-15 minutter før du skjærer i det.

Ved kjernetemperatur 55-60 grader er kjøttet lite stekt, 60-65 grader medium og ved 70 grader er kjøttet gjennomstekt.

Dryss olje over portobellosoppene, krydre med salt og pepper. Grill soppen i 5 minutter, til den er mør. Del soppen i skiver.

Varm hvetetortilla raskt på grillen. Fyll tortilla med portobello, grillet paprika, chevre og ytrefilet i skiver.

Brett fylt tortillalefsen lett sammen og fest den med en tannpirker foran i skjøten.

Legg fylte lefser på indirekte varme på grillen i noen minutter, til osten har smeltet.

Flere grillretter med kjøtt

Deilige biffretter

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen