Dagens rett Skattekiste med sei, steinbit og laks

Pakk inn fisken - og bli positivt overrasket

Denne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.

Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en tirsdag. Dette er også en fin måte å ta med seg mat når middagen skal nytes et annet sted, for å få den siste finishen enten på andres kjøkken eller også utendørs. På denne tiden av året er det kanskje bare de mest ihuga friluftsentusiastene som går for den løsningen. 

Her skaffer du deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Skattekiste med steinbit, sei og laks

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter, og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.
Del cherrytomatene i to.
Pensle aluminiumsfolie med olje.
Legg et utvalg av grønnsaker på folien.
Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.
Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.
Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.
Åpne og sjekk at fisken er klar.
Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.

Tilbehør
lettrømme
sitron


Tips:
Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen