Dagens rett

Så lett lager du en gresk vri på omeletten

Omelett er noe av det raskeste du kan lage. Denne knallgode oppskriften med fetaost er inspirert av Hellas.

Denne omeletten er egentlig en vegetarrett, men du kan godt tilsette rester av kjøtt eller fisk. Da blir den enda mer mettende. Eller du kan servere den som tilbehør til et godt stykke kjøtt som svin eller kylling, til røykelaks eller spekemat.

Vi har flere forslag til å variere omeletten

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Gresk omelett med artisjokk, paprika og fetaost

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 egg
4 ss vann
salt og kvernet pepper
25 g fetaost i biter
2 ss hakket bladpersille
1 ss margarin til steking
2 marinerte artisjokkhjerter i biter
¼ finhakket rød paprika

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.

Fres artisjokkbiter og paprika i litt smør. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten.

La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

Server varm med en god salat ved siden av.

Her finner du flere deilige omeletter

Tips: I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Flere oppskrifter med fetaost

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen