Dagens rett

Så raskt setter du sammen noe til fredagskosen

Ferdiggrillete kyllinglår er et supert utgangspunkt for en lettvint middag. Her får du en fargerik og supersunn salat ved siden av.

Det kan vel knapt gjøres enklere, men hastverk er ikke alltid lastverk. I denne retten er det mye kjærlighet i tilbehøret. 

Her finner du andre måter å servere kyllinglår på

Og her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllinglår med kikertsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

6 stk grillet kyllinglår

Paprika- og kikertsalat:
1 boks hermetiske kikerter
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
¼ stk rødløk
1 dl hakket bladpersille
2 ss hakket frisk gressløk
litt sitronsaft

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 °C.

Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter.

Bland kikerter med finhakket paprika, persille og tynne strimler rød paprika.

Ha over litt presset sitronsaft.

Server gjerne med godt brød og eventuelt tzatziki .

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen