Dagens rett

Slik får du maksimalt ut av oksefileten

Det er god grunn til å fyre opp grillen når du har saftig marinert oksefilet på lur. Prøv denne oppskriften i dag.

Mørt kjøtt som ytrefilet trenger ikke marinering for å mørnes ytterligere, men først og fremst for å tilføres smak. Pesto er en smak alle liker og som står godt til kjøttsmaken.

Trenger du flere ideer til grillmåltidet, finner du alltid gode tips hos oss.

Se Apéritifs store grillguide her 

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Grillet pestomarinert ytrefilet av okse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

3 timer

Ingredienser

4 biffer av ytrefilet à ca 200 g
2 ss sitronsaft
ca 4 ss hakkede pinjekjerner

Fremgangsmåte

Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.

Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.

Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.

Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.

Server med pastasalat smakt til med pesto.

Les mer om pesto her

Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.

Godt tilbehør til grillmåltidet finner du her

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen