Dagens rett

Slik har du kanskje ikke servert tacos før

Torsk kan brukes til en rekke spennende retter, slik som denne lettlagete vrien på taco.

Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne fredagens tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco.

Se alle våre tacoinspirerte oppskrifter 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis 

 

Tacos med torsk og salsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 g filèt av torsk
1 stor paprika rød eller grønn
1 løk
4 - 6 stk tortillas
Cajunkrydder eller annet godt krydder
½ dl olivenolje/smør
200 g reven ost f. eks. Jarlsberg
Tilbehør:
tacosaus eller salsa

Fremgangsmåte

Sett stekeovn på 190 grader.

Rens paprika og løk og skjær i tynne skiver. Del fisken i biter og dryss med cajunkrydder, litt salt og pepper.

Varm olje/smør i en stekepanne. Stek torsken ved middels varme 2 -3 minutter. Tilsett paprika og løken og eventuelt mere krydder. La det hele surre i pannen til grønnsakene er møre.

Legg tortillas utover en stekeplate og legg fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortillas. Dryss et lag med ost over.

Stek i stekeovn til osten smelter, ta ut og brett hver tortillas i to. Server med salsa.

Sendt inn av

Foto: David N. Teummler

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen