Dagens rett

Lag en vårlig lasagne på et øyeblikk

Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens de egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen.

Dagens lasagne med laks, asparges og gulrøtter er av den enkle typen som ofte kalles åpen lasagne. Det betyr at den ikke skal i ovnen men at ingrediensene legges lagvis med de kokte lasagneplatene. Kult og riktig så godt.

Sugen på en annen type lasagne? Da finner du oppskriftene her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Lasagne med laks, asparges og gulrøtter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g laks, i biter

10 grønne asparges, skrelt og delt i biter
10 små gulrøtter, skrelt og delt i biter
12 lasagneplater
1 ts olivenolje
Ostesaus:
1 ss smør
1 ss hvetemel
6 dl melk
1 ss crème fraîche
50 g parmesan, revet
Salt og pepper

Fremgangsmåte

La asparges og gulrøtter få et raskt oppkok i lettsaltet vann. Kok lasagneplater møre i lettsaltet vann med 1 ss olje i.

Ostesausen:
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør sammen. Spe med melk under visping.

La småkoke i 15 minutter. Visp inn crème fraîche og ost. Smak til med salt og pepper.

Vend inn fisk og grønnsaker. Legg lagvis med lasagneplater i en form. Stek i ovnen i 15 minutter på 200 grader.

De beste pastaoppskriftene

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen