Dagens rett

Slik lager du fredagsmiddagen på et blunk

Har du ikke tid til å lage alt fra bunnen av, ja, så kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. Oppskriften er superenkel.

Med roastbiff i salaten blir den spiselig for alle. Den friske smaken av appelsiner gjør den perfekt som førjulskos.

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Roastbiff- og sitrussalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

0.5 pakke
Dressing

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene og skjær dem i skiver som du deler i to. Saft som renner av blandes i dressingen.

Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

Skjær løken i strimler og tomatene i to.

Legg salaten pent i en salatbolle eller direkte på tallerkenen.

Fordel tomater og løk over salaten og slå dressingen over.

Til slutt legger du roastbiffskivene pent oppå salaten og peprer alt godt.

Se flere knasende sprø salater her

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen