Dagens rett

Super høstferiemat - eller når du bare der det ekstra travelt

Må middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.

Denne etter hvert så kjente sandwichen har vært å finne på amerikanske menyer i godt over hundre år.

Her er historien om sandwichen

Den bør ideelt sett lages helt fra bunnen av, men i dag er det greit å bruke ferdigstekt kjøtt eller rester.

Har du imidlertid god tid og full kontroll foran helgen, er det bare å trå til. Stekte poteter , pommes frites eller potetsalat er vanlig å få servert ved siden av en club sandwich, det er også coleslaw og syltete grønnsaker av ulike slag.

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Club sandwich med kylling

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 skiver brød
litt smør
1-2 ss dijonsennep
4-8 salatblader
8 skiver røkt pålegg av kylling eller kalkun
2 ss majones (kan sløyfes)
2 tomater
2 hele sylteagurker, evt. sylteagurkskiver

Fremgangsmåte

Rist brødskivene lett i en brødrister eller i stekeovnen.

Avkjøl skivene og ha på smør og sennep. Legg på salat og røkt pålegg av kylling eller kalkun. Skiver av grillet kylling kan også brukes.

Avslutt med oppskåret tomat og sylteagurk. Legg to og to skiver mot hverandre og del sandwichene i to fra hjørne til hjørne.

Spis sandwichene slik de er eller server med stekte potetbåter ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen