Dagens rett

Ta middagen i klypa

Wraps er perfekt om du har dårlig tid, må ta middagen med deg eller bare trenger en kjapp oppskrift på en onsdags ettermiddag.

Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften nedenfor har vi brukt stekte kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Enten rester fra gårsdagens middag eller også ferdig kuttet i pakker fra kjøledisken - om det skal gå veldig raskt.

Her kan du hente mer wrapsinspirasjon 

Få gratis dagens rett som nyhetsbrev

Wraps med kylling

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

6 tortillalefser
Kremost med krydder eller annen kremost
Fyll:
1 eple
1 stk. issalat, finstrimlet
1 løk
2 kyllingbryst, stekte eller annet kjøtt
1 rød paprika
3 dl rømme
1 ts salt
¼ ts pepper
100 g revet ost, gjerne Jarlsberg eller Norvegia
frisk basilikum

Fremgangsmåte

Smør kremost på tortillaene. Skjær frukt og grønt samt kjøtt i biter.

Smak rømmen til med salt og pepper og bland alle ingrediensene til fyllet.

Legg blandingen på tortillaene og brett dem sammen.

Dryss revet ost over og pynt med frisk basilikum.

Litt annerledes niste, men ikke desto mindre spennende og smakfull.

Gode råd for pikniken

Tips: Bruk gjerne potetlomper i stedet for tortilla. Pakk wrapsene enkeltvis i matpapir når du frakter dem med deg.

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen