Dagens rett

Med dette til middag rekker du alt det andre du har tenkt å gjøre

Det skal godt gjøres å lage middag på kortere tid enn med dagens oppskrift. Med gode råvarer blir den også en fryd for ganen.

Salat er ikke middag mener noen. Men en pastasalat er mettende og kan varieres i det uendelige. Så om du savner kjøtt i dagens middagsforslag, er det bare å tilsette det du måtte ha i kjøleskapet, som pølsebiter, stekt kjøttdeig, kylling eller kokt skinke.  

Lar du deg friste av salat som tema for middagen?

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Pastasalat med mozzarella

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

500 g pasta penne
3 tomater (gjerne klasetomat)
100 g ruccula
1 fersk mozzarella
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
2 ss virgin olivenolje
½ sitron

Fremgangsmåte

Kok pastaen i 10-12 minutter.
 
Tilsett salt og saft fra sitronen. Avkjøl pastaen.
 
Skjær tomater, ruccula og mozzarella i små biter, tilsett pastaen og rør rundt.
 
Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.
 

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen