Dagens rett

Dansk hakkebøff

Skulle du leve i den tro at hakkebøff er den danske versjonen av bankekjøtt, så tar du nok helt feil. Det er nemlig kjøttdeig eller karbonadedeig det her dreier seg om. Danskene elsker sin hakkebøff, kanskje også det samme gjelder for vinene vi foreslår?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Dansk hakkebøff

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper. Del kjøttdeigen opp i 4 tykke bøffer som stekes på middels varme, 5 minutter på hver side. Bøffene kan godt være rosa inni.

Server bøffene på godt grovbrød med salat og stekt løk. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltede agurker og kapers.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen