De beste vinene fra mer enn 20 vinhus

I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
Redaksjonen
06 Mai 2011 - 13:50

Hva er vel bedre enn å starte en ny uke med å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
Denne dagen får vi celebert besøk fra hele 26 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2011.
 
Gå ikke glipp av denne supersmakingen
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
 
Stor bredde
Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner, fra flere av de mest klassiske vinområdene i verden. Du vil få muligheten til å smake flere hundre viner i løpet av arrangementet.
 
Du kan også møte produsentene selv og få svar på mange av de spørsmålene du måtte ha om deres viner og deres historie.
 
En oversikt over hvilke områder og produsenter som blir representert finner du nederst i denne artikkelen.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Disse vinhusene er representert denne dagen (klikk)
 
Smakfullt og unikt arrangement
Denne mandagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
 
Ta med deg dine gode kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2011.
 
è Meld deg på her (klikk)
 
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen og Vinmonopolets ansatte.
 
Tid: Mandag 9. mai 2011 kl. 13.00 - 20.00
 
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og Vinmonopolets ansatte.
 
Sted: Hotel Continental,
Teatersalen (3. etg)
Stortingsgaten 24-26, 0161 Oslo.

Arrangementet mandag 9. mai forløper seg slik:
 
kl 13.00 - 17.00 Åpent for presse og Hotell- og restaurantbransjen
kl 17.00 - 20.00 Åpent for Vinmonopolets ansatte.
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for Vinmonopolet for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider  (klikk).
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Vinosus 2011 arrangeres av Vinarius, Vinum og Plusvini.

Disse vinhusene vil du få møte på Vinosus - glad i vin 2011:
 
Alves de Sousa - Douro, Portugal
Azienda Agricola Gorgo - Veneto, Italia
Azienda Agricola Schiavenza - Piemonte, Italia
Bodegas Catena Zapata - Mendoza, Argentina
Bodegas Pisano - Uruguay
Cantina Valpantena - Veneto, Italia
Cefalicchio - Puglia, Italia
Château de Saint-Cosme - Rhône, Frankrike
Coulée de Serrant - Loire, Frankrike
Domaine des 2 Ânes - Languedoc, Frankrike
Domaine du Pech - Sørvest Frankrike
Domaine Huber-Verdereau - Burgund, Frankrike
Fritz Wieninger - Wien, Østerrike
Juve y Camps - Catalonia, Spania
La Stoppa - Emilia Romagna, Italia
Langmann - Weststeiermark, Østerrike
• Marie Thibault - Loire, Frankrike
Mas Foulaquier -Languedoc, Frankrike
Oxford Landing - South Australia
Paulinshof - Mosel, Tyskland
Peter Veyder-Malberg - Wachau, Østerrike
Pewsey Vale - Eden Valley, Australia
Quinta dos Roques - Dao, Portugal
Weingut Melsheimer - Mosel, Tyskland
Xavier Clua - Catalonia, Spania
Yalumba - South Australia
 
Vi tar forbehold om endringer i hvilke vinhus som vil være representert, og flere vinhus kan komme til etterhvert.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på arrangementet her (klikk)
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her