De Historiske åpner dørene for fire nye

De Historiske åpner dørene for fire nye

Bocuse d’Or-deltaker Ørjan Johannessen blant dem som slapp gjennom nåløyet.
30 Januar 2013 - 16:26

Bekkjarvik Gjestgiveri, Høyevarde, Rederiet Hotell og Haaheim Gaard er tatt opp som nye medlemmer i De Historiske Hotel & Spisesteder i 2013.
De Historiske mottok 38 søknader i 2012, men slapp bare disse fire gjennom nåløyet i denne omgang, melder organisasjonen i en pressemelding.

• Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll I Hordaland er et gammelt handelssted og kan skilte med Norges deltaker i Bocuse d’Or, Ørjan Johannessen.
• Høyevarde fyrhotell ligger på en holme i Karmsundet utenfor Karmøy i Rogaland.
• Rederiet Hotell i Farsund i Vest-Agder holder til i bygget som skipsreder Andrew Glastad reiste som kontorbygning for Mosvolds Rederi på midten av 1950-tallet.
• Haaheim gaard blir det minst av hotellene i De Historiske, der det ligger i en kulturhage med 1500 roser i fjellsiden ved foten av Tysnessåta i Hordaland.

Ved starten i 2004 hadde De Historiske 31 medlemsbedrifter. Nå er antallet økt til 64, fordelt på 48 hoteller og 16 spisesteder.

LES OGSÅ: De historiske på topp blant gjestene

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her