Dagens rett

Denne kyllingsalaten har du kanskje ikke prøvd

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er perfekt på varme sommerdager. Her er oppskriften.

Det er nesten ingen grenser for hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet passer veldig godt i en salat som denne.

Enda flere supre kyllingoppskrifter finner du her

Her registrerer deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingfilet med druesalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Dressing
2.5 dl

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.

Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.

Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.

De beste kyllingoppskriftene finner du her

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Til toppen