Dagens rett

Denne lapskausen lager du på en drøy halvtime

Hjemmelaget lapskaus er fantastisk godt, og trenger ikke flere timer på ovnen. Denne oppskriften er veldig rask og like god.

Det er en grunn til at enkelte oppskrifter blir tradisjonsretter, og alle har et forhold til lapskausen. Her har vi laget den på sesongens beste lammekjøtt, men du kan selvfølgelig lage den med storfe- eller svinekjøtt i stedet.

Vi har mange andre oppskrifter på lapskaus 

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Rask lapskaus med lam

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

800 g lammelår i skiver
1 pakke dypfryst lapskausblanding
3 ss hvetemel
1 ss tørket timian
8 dl vann
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Renskjær kjøttet og del det i terninger på ca. 2x2 cm.

Ha kjøtt og lapskausblanding i kjelen, dryss deretter over melet og rør dette inn.

Tilsett vann mens du rører og la det småkoke i 20-30 minutter.

Smak til med krydder og server med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Prøv en av våre andre oppskrifter på lapskaus

Tips:

I stedet for fryste rotgrønnsaker, kan du selvsagt bruke ferske. Velg like deler av poteter, gulrøtter og sellerirot kuttet i terninger på 2 x 2 cm.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen