Dagens rett

Denne pastaretten blir en suksess

Lettlagde pastaretter er som skapt for travle hverdager, og denne oppskriften har en spennende spansk vri.

Har du gått deg vill i alle de forskjellige pastatypene som finnes og hva de brukes til? Fortvil ikke - alt du ønsker å vite om pasta finner du her hos Apéritif.

Her kan du lære mer om pasta

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Pasta med rosenkål, cherrytomat og chorizo

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

300 g pasta - valgfri sort
300 g rosenkål
200 g chorizopølse
15 cherrytomater, røde
4 ss god olivenolje
¾ ts kajennepepper (eller etter smak)
salt og pepper
1 dl hakket frisk basilikum
1 dl høvlet parmesan

Fremgangsmåte

Kok opp rikelig med saltet vann.

Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.

Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål.

Bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.

Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan.

Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.

Her finner du flere deilige pastaretter

Tips: Du kan godt bruke en god spekeskinke i denne retten i stedet for chorizoen

Apéritifs store pastaguide - her finner du alt om pasta

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen