Dagens rett

Og denne retten slår aldri feil

I dag frister vi deg med en lettvint oppskrift på grillmat. En rett alle kan lage og ikke minst liker.

Svinebiff er perfekt sommermat i og med at det er raskt å tilberede, tåler mye juling  i form av krydder og grillsmak. Og så er det lett å få tak i.

Andre gode grilloppskrifter finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Grillet skinkebiff med foliebakte poteter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 skinkebiffer à 180 gram
2 ss olje
1 ts salt
½ ts hvitløkspepper
800 g poteter
1 ts pepper
150 g blåmuggost
4 ark aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

Vask potetene og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på foliearkene.

Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i 15 minutter til de er møre.

Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.

Serveres med salat.

Flere gode grillretter

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen