Dyktige unge

Det er Karla Siverts fra Bagatelle og Peter Sand Dørstad fra Brasserie France som skal forsvare Norge under World Skills 2009 i Canada til sommeren.

Under den norske finalen i World Skills for kokk og servitør er det alltid tett i teten, men Karla Siverts fra Bagatelle og Peter Sand Dørstad fra Brasserie France overbevist mest i sine respektive klasser.

Karla som til daglig er kokk på Bagatalle og Peter som er servitør på Brasserie France, begge Oslo, blir dermed en del av Det norske Yrkeslandslaget som skal representere landet i Yrkes-VM (WorldSkills Competition) i Calgary i Canada i august. Landslaget består av ungdom i alderen 18 - 22 år og som har vist at de er best i sine yrkesfag gjennom nasjonale konkurranser.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen