Dagens rett

Eggepanne med kylling eller kalkun

Kjapt og rimelig er to gode stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Eggepanne med kylling eller kalkun

Antall porsjoner

4

Ingredienser

6 egg
6 ss vann
100 g sopp
200 g rester av kylling eller kalkun
100 fersk spinat
ca. 100 g ost (brie, cheddar)

Tomatsalat:
3 tomater
½ rødløk
2 ss finhakket frisk basilkum
2 ss olivenolje
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne.

Ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk. La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet. Du kan også steke den ferdig i stekeovn.

Server med tomatsalat og ferskt brød.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen