Eggepanne med squash

Egg og påske hører garantert sammen. Vi spiser gjerne egg til frokost, og fortsetter også med andre matretter og bakverk der egg er en viktig ingrediens. Som i dag, hvor vi mikser sammen en eggepanne med masse godt i. Hva du ønsker å ha i glasset er opp til deg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Eggepanne med squash

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

6 egg
6 ss vann
salt og pepper
½ lys grønn squash
½ grønn squash
1/2 gul løk
1 ts sterk paprikapulver
revet hard ost, gjerne parmesan

Fremgangsmåte

Skjær squash og løk i terninger. Stek i smør i panne. Skru ned varmen litt. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper samt paprikapulver. Hell eggeblandingen over squashen. La stå og stvine i 10 minutter. Dryss revet hard ost over og server med godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her finner du samtlige Dagens rett for påsken 2003

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen