Dagens rett

Eggepanne med tomater og fetaost

En eggerett får bli denne ukens første hverdagsmåltid. Mange egg og deilige tomater smaker godt sammen, og fetaost gjør det hele fullendt. Som drikkefølge passer en svært rimelig hvitvin fra det sydlige Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Eggepanne med tomater og fetaost

Antall porsjoner

2

Ingredienser

6 stk. egg
6 ss vann
salt og pepper
2 stk. tomat
½ glass fetaost
1 båt hvitløk, stekt
flat persille

Fremgangsmåte

Hell sammenpisket egg, vann, salt og pepper i en middels varm stekepanne. La eggeblandingen stivne noe. Legg på tomatskiver, fetaostterninger og skiver med stekt hvitløk. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk. Pynt med flat persille.

Serveres gjerne med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen