Dagens rett

Eggepanne med tomater og fetaost

En eggerett får bli denne ukens første hverdagsmåltid. Mange egg og deilige tomater smaker godt sammen, og fetaost gjør det hele fullendt. Som drikkefølge passer en svært rimelig hvitvin fra det sydlige Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Eggepanne med tomater og fetaost

Antall porsjoner

2

Ingredienser

6 stk. egg
6 ss vann
salt og pepper
2 stk. tomat
½ glass fetaost
1 båt hvitløk, stekt
flat persille

Fremgangsmåte

Hell sammenpisket egg, vann, salt og pepper i en middels varm stekepanne. La eggeblandingen stivne noe. Legg på tomatskiver, fetaostterninger og skiver med stekt hvitløk. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk. Pynt med flat persille.

Serveres gjerne med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen