Egon satser

Egon satser i Bygdøy Allè. Nå blir det mye større uteservering.

- Vi har utvidet uteserveringen fra å ta 80 til 140 personer. Til sammen har vi brukt rundt 20 millioner og det er en del av en storsatsing vi gjør her i Bygdøy Allè, sier Raymond Johansen til Lokalavisen Frogner.
 
Godt tilbud
- Tradisjonelt er det på dager med fint vær at vi har kunder på uteserveringen, men med nye parasoller og varmelamper regner vi med å utvide både kveldene og sesongen ytterligere, sier Johansen.
 
- Akkurat nå er det ikke sommer i luften, men det er stapp fullt allerede, sier han. 
 
Det viser at Bygdøy Allè har et stort potensial samt og at det er viktig at gaten har et godt tilbud til byens mange uterestauranter.
 
Fornøyde kunder
Det er er ikke bare mannen bak storsatsingen som er begeistret. Kundene virker også fornøyde med plasseringen, servicen og det gode utvalget.
 
Strålende fornøyd
- Opplegget er strålende. Går man på Egon vet man hva man får, men nå har man samtidig muligheten til å omgås andre mennesker, og det er i alle fall derfor jeg går ut, sier kunden Ingvill Wammer.
 
Egon Frogner åpnet i februar i fjor. Restauranten ligger sentralt til på Frogner i Bygdøy Allé, i forbindelse med Rica Hotel. Restauranten har 165 sitteplasser inne. Egon Frogner står blant annet for frokosten til Rica Bygdøy Allés gjester.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen