Dagens rett

Eksotisk potetgryte med indisk vri

Poteter kan brukes til det meste - også i Dagens rett. Selvsagt må det ytterligere ingredienser til for å få frem den eksotiske smaken retten i dag skal by deg på. En tysker i glasset er også med på å lage god stemning.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Eksotisk potetgryte med indisk vri

Ingredienser

1 løk
½ grønn paprika
2 ss olje
1 ts ingefær
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 ts karri
½ ts gurkemeie
½ ts chilipulver/chilipepper
2 dl vann
1 ss tomatpuré
8 poteter
4 dl erter
2 dl bønnespirer
6-8 babymais

Fremgangsmåte

Løken skrelles, finhakkes og brunes lett i varm olje. Tilsett paprika i terninger sammen med ingefær, presset hvitløk, salt, karri, gurkemeie og chilipulver. Rør lett om. Tilsett vann og tomatpuré og la det hele småkoke ca. 5 min. under lokk.

Potetene skrelles og skjæres i terninger før de tas over i gryta. Kok videre ca. 10 min. Erter, bønnespirer og babymais tas i til slutt. Kokes 5-6 min. Serveres gjerne med kokt jasminris og brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere potetretter fra Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen