Dagens rett

En perfekt løsning for et kjøleskap med rester

Har du egg, har du middag. I tillegg holder det med det du finner av middagsrester i kjøleskapet. Og dagen er reddet.

Siste dag i ferien og kjøleskapet er fullt av rester. Samtidig som du kanskje har liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte midtpunkt som middagen kan bygges rundt.

Vi har mange flere oppskrifter på omelett

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Omelett med potetpure

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

3 dl potetpure

5 egg

1 dl revet god ost

salt og pepper

1 kokt og most hvitløksfedd

1 ss finhakket bladpersille

Fremgangsmåte

Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen. Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.

Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.

Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk. Ikke glem salaten.

Tips:

En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade!

Sendt inn av

Foto: iStcokphoto

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen