Det er mandag, ferietid og kjøleskapet er fullt av rester. Samtidig har du kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte midtpunkt som middagen kan bygges rundt.
Vi har mange flere oppskrifter på omelett
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Omelett med potetpure
Fremgangsmåte
- Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen.
- Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
- Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.
- Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk.
Ikke glem salaten.
Tips: En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Mange flere deilige småretter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG