Dagens rett

En slik sandwich gjør stas på middagen

Ta et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik.

Har du ikke egenplukket sopp, fortvil ikke. Det er til enhver tid et godt utvalg av fersk sopp i butikken, og den gjør en utmerket jobb i denne sandwichoppskriften.

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Snaddersandwich med sopp og bacon

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 ciabattabrød
16 skiver hamburgerrygg
2 ss majones
2 ss sennep
8 skiver bacon
Solsikkeolje
2 ferske mozzarella i skiver
8 friske sjampinjonger eller skogsopp i skiver
4 plommetomater
1 pakke ruccula

Fremgangsmåte

Skjær soppen i skiver og brun den over høy varme i litt solsikkeolje i pannen. Krydre med salt og pepper og brun baconskivene til de er sprø.

Del ciabattabrødet og smør på med en blanding av majones og sennep.

Legg på hamburgerrygg, bacon, brunet sopp, tomatskiver og mozzarella.

Sett ciabattabrødene i ovnen på sterk varme, til osten smelter. Strø på litt ruccula og server.

Dette er snaddermat, både dagen derpå og andre dager du er litt fysen.

Tips:
Bruk gjerne blandet skogsopp som kantarell, steinsopp, piggsopp eller annet i sesong.

Hvis du vil ha skikkelig sprøtt bacon kan du legge baconskivene på et stekebrett og bake dem i ovnen på 175 grader til de er helt sprø.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen