Dagens rett

En slik torskerett vil alle ha

Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Torsk i ferskpakket utgave er lett å få tak i overalt. Men du kan selvfølgelig bruke fryst vare. Den tiner du raskest om du legger pakken i kaldt vann.

Flere gode torskeoppskrifter finner du her 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Torskegryte med sitron og pinjekjerner

Fremgangsmåte

Stek først potetskivene litt i oljen i noen minutter før du tilsetter løk og hvitløk. La surre på middels varme, løken skal bli blank, ikke brun.

Hell på vin, sitronsaft og buljong. La det få småkoke under lokk i ca 10 minutter.

Legg fiskestykkene i og la dem dampe under lokk 7-8 minutter.

Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne. Del tomatene i to og la dem bli varme i pannen

Anrett alt i store, dype tallerkener. Server med godt brød ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen