Engø medlem av Traditions & Qualité

Engø Gård Hotel & Restaurant på Tjøme er tatt opp som medlem i den franske organisasjonen Traditions & Qualité.

Dermed blir restauranten den andre i Norge som har dette medlemskapet. Bagatelle er det andre medlemmet, og restauranten har vært medlem siden 1990.
 
På oppfordring
Det var Bagatelles Eyvind Hellstrøm som oppfordret Engø Gård og Chef Per Hallundbæk til å søke opptak, skriver hotellmagasinet.no.
 
Hovedkriteriene for medlemskap er at kjøkkenet serverer gourmetmat av topp kvalitet. Restauranten må dessuten ha hatt en viss levetid.
 
Verdens beste
Organisasjonen er en samling av verdens beste restauranter og ble startet i 1954 av et fåtall av restauranter i Frankrike. Hensikten var å knytte sammen profesjonelle restauranter av topp kvalitet verden over.
 
Dermed kan medlemmene tilby de høyeste standarder av gourmetmat samt tradisjonene av utsøkt gjestfrihet.

Forsiden akkurat nå

Til toppen