Dagens rett

Eplekjekk laks

En deilig lakserett med nydelig smak av eple er dagens fristende oppskrift.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Eplekjekk laks

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 laksefileter à 200 gram
1 glass eplepuré
500 g brokkoli
2 gulrøtter
500 g små nypoteter
1 gren frisk rosmarin
olje
salt og pepper

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 180 grader.
 
Lettsalte laksefiletene og legg de i en ildfast form kledd med bakepapir.
 
Ha i skrelte nypoteter og rosmarin, ha litt olje over fisken. Lukk pakken godt igjen med bakepapiret og bak fisken i 10 - 15 minutter.
 
Finsnitt gulrøttene og del opp brokkolien i små buketter og kok de i godt saltet vann i ett minutt - ta av platen og la trekke i 5-6 minutter.
 
Legg opp laksen med eplepuré, poteter og grønnsaker. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og servér.

Sendt inn av

Foto: Studio Frea

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 30. juni tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
 
Utsendelsene vil starte opp igjen 4. august .
 
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen