Evalueringskonferanse om nye alkoholprodukter i dagligvarehandelen

 
Redaksjonen
02 Juni 2003 - 18:53

Dato:           Tirsdag 17. juni 2003
Klokkeslett: Kl 0900 - 1200
Sted:            Håndverkeren konferansesenter, Rosenkrantzgt 7, Oslo
Arrangører:  Bryggeri - og minneralvannforeningen, Handelens Ølsalgsråd og VBFs Dagligvarekomité
Påmelding:   karlsen@gambit.no
Påmeldingsfrist: 15. juni 2003

09.00 Åpning 
 - Thomas Angell, Leder Handelens Ølsalgsråd

09.10 Sosialdepartementets erfaringer med ny alkoholholdig drikk i dagligvarehandelen
 - Politisk rådgiver Sosialdepartementet Anniken Hauglie

09.40 Salgsutvikling av alkoholprodukter i dagligvarehandelen
 - Innleder: Helge Hasselgård, Bryggeri - og Minneralvannforeningen

10.10 Nye alkoholprodukter og betydninger for drikkevanene
 - Innleder: Bjarte Bøe, IGOR / Rogalandsforskning
 
10.40 Erfaringer med ny drikk i butikk, og hvordan etterleves regelverket?
 - Innleder: Vidar Jensen, KIWI

11.00 Kaffepause

11.15 Undersøkelse om butikkpersonalet og 18-årsgrensen
 - Innleder: Paal Eckhoff Salvesen, TNS Gallup

11.45 Avslutning
 - VBFs Dagligvarekomité

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter

Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter
Dagens rett

Med lett karamellisert rødløk får paien en helt annen karakter

Denne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 06. mai

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her