Dagens rett

Fajitas med biffstrimler

Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Enkelt å tilberede samtidig som det er svært velsmakende. Og for ikke å fornekte - en rett hele familien kan samles om. Drikkeforslaget imidlertid, bør vel aller helst være noe de noe eldre i familien benytter seg av.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fajitas med biffstrimler

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

300 g biffkjøtt i strimler
½ glass syltet jalapenos med kraft
1 løk
1 rød paprika
1 glass salsa
2 ss olje
6 hvetetortillaer
1 boks meksikanske bønner
1 dl lettrømme

Fremgangsmåte

Mariner biffstrimlene i jalapeno med kraften i ca. 30 minutter.

Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapeno i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

Varm tortillaene i henhold til hva som står på pakningen og fyll med kjøttblandingen, hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

Se flere wraps-retter her

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen