Dagens rett

Fajitas med sjømat

Hva med et lite fiskemåltid nå like før påska setter inn? I dagens forslag, som også er en artig vri på bruken av fisk, kan flere sorter benyttes. Dagens drikkeforslag finnes i både ordinær flaske og boks. Valget er ditt, og kanskje er boksen grei å fortsette på i påsken, kanskje på hytta?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fajitas med sjømat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500-600 g fileter av sei, steinbit eller laks uten skinn og bein
2 store hakkede løk
1 rød og 1 grønn hakket paprika
2 ss olivenolje
12 myke hvetetortillas
3 dl rømme
2 ss sesamfrø
1 ss frisk koriander

Marinade:
saft av 4 lime
3 ss olivenolje
1 ts tørket oregano
1 ts tørket koriander

Fremgangsmåte

Rør sammen marinaden og legg fisken i. La det stå kjølig minst 4 timer. Ha fisk og marinade over i en ildfast form. Dekk med aluminiumsfolie. Stek ved 180 grader i ca 15 minutter.

Surr løk og paprika i oljen til det er mykt og gyllent. Legg løk og paprikablanding på varme tortillas og legg biter av fisken over. Legg litt guacamole og rømme på toppen og dryss på litt sesamfrø og frisk koriander. Brett sammen og server. Salsa kan også serveres ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Roger Fredericks

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen