Dagens rett

Falukorv á la Barman

Falukorv er kanskje noe mange av oss ikke spiser så ofte. Desto hyggeligere er det da å kunne varte opp med en oppskrift som om mulig gjør at familien oppfordrer til gjentakelse. Vin til pølser er ingen selvfølgelighet, men vi har en kandidat på lur.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Falukorv á la Barman

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 gr Gilde Middagsfalukorv
1 kg poteter
1 rødløk
4 tomater
3 ss olivenolje
2 ss hakket persille
1 ss fransk sennep
sorte oliven
salt

Fremgangsmåte

Still stekeovnen på 225 grader. Hele korven skjæres i skiver nesten igjennom, dvs. den skal henge sammen i bunnen. Legg den i en ildfast form. Børst potetene og skjær i båter. Sett båtene med skallet ned i formen. Stek i ovnen i ca 20 minutter.

Skrell rødløken og skjær i skiver. Skjær tomatene i biter. Bland olje, persille og sennep i en skål. Legg i løk, tomater og oliven og la de marinere en liten strund. Hell dette over de ferdig stekte potetene i formen og bland godt sammen. Smak til med salt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen