Far og sønn tar over

Gamle Klubben-eier Gunnar Hjelmtvedt har sammen med sønnen kjøpt seg inn i Harbour og Belhaven i Tønsberg.
Redaksjonen
21 September 2009 - 20:00

Belhaven på Kaldnes skal bli et rent spisested hvor vin blir et viktig satsingsområde. Kjøkkenet skal åpnes opp slik at kokkene blir en del av restauranten. Det skriver Tønsbergs Blad.

Profesjonelle servitører og vinkelnere skal sørge for å gi gjestene en uforglemmelig totalopplevelse. Harbour på Brygga skal videreutvikles som et av Tønsbergs mest populære utesteder. Menyen skal også løftes noen hakk.

Følger fader'n
Gunnar Hjelmtvedt kommer inn som ny majoritetseier i Belhaven og Harbour 1. oktober Sønnen Christian skal være daglig leder.

- Vi ble for noen uker siden forespurt om å komme inn på eiersiden på Belhaven. Vi ble raskt enige, og det hele endte med at vi overtar driften av både Belhaven og Harbour, forteller Gunnar Hjelmtvedt til Tønsbergs Blad.

Han overtar 80 prosent av holdingselskapet til Belhaven og Harbour, Mezze AS, mens dagens eiere sitter igjen med tjue prosent.

Christian Hjelmtvedt på 24 er utdannet både kokk og vinkelner, ved siden av en bachelor fra Norsk Hotellhøgskole. De tre siste årene har han drevet sommerrestauranten Lanternen Bar & Restaurant i Kragerø med stor suksess.

30-års erfaring
Gunnar Hjelmtvedt har 30-års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. I Tønsberg har han vært med siden han kjøpte Hotel Klubben i 1989, drev det selv i ti år før Klubben ble leid ut til Rica-kjeden. For et par år siden solgte Hjelmtvedt til AC Nor-gruppen, men har hele tiden vært i bransjen enten som hotelldirektør eller konsulent, skriver Tønsbergs Blad.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud
+

Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud

Nobelhart & Schmutzig har som mål å dokumentere den nordøstre delen av Tysklands. Med en svært variert vinliste, en god dose teater og en sjenerøs mengde klubbatmosfære, tilbys i tillegg en unik pakke på Berlins store restaurantscene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet
Ukens drink

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet

For har du en flaske av den irrgrønne syrlige eplelikøren, gjør den en hederlig jobb sammen med amerikansk whiskey og litt lime.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt
Dagens rett

En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt

Det er kanskje sjelden du plukker med deg flyndre fra fiskedisken. Det er det altså all grunn til å gjøre noe med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag kommer søndagsmiddagen fra en gryte
Dagens rett
Biffgryte med grønnsaker

I dag kommer søndagsmiddagen fra en gryte

En lettlaget kjøttgryte som denne er perfekt søndagsmiddag når du har mest lyst til å tilbringe dagen utendørs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 06. mai

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud
+

Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud

Nobelhart & Schmutzig har som mål å dokumentere den nordøstre delen av Tysklands. Med en svært variert vinliste, en god dose teater og en sjenerøs mengde klubbatmosfære, tilbys i tillegg en unik pakke på Berlins store restaurantscene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her