Dagens rett

Lag en ny vri på kyllingsalaten

Dagens middagsforslag er fargesprakende, smaksrik og sunn. Det er bare å hive innpå.

Det er selvfølgelig ikke noe i veien for å servere denne fargerike salaten som en forrett.

Flere oppskrifter med asparges finner du her

Skulle du ha lyst til å pakke salaten i en piknikkurv og ta den med deg ut, lønner det seg å ha dressingen i en liten boks ved siden av. Da holder salaten seg sprø lenger.

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fargerik aspargessalat med kylling

Antall porsjoner

4

Ingredienser

½ ekebladsalat
1 pakke ruccula
8 grønne, friske asparges
2 små kyllingfileter eller 1 stor
1 eple, skåret i båter
Fileter av 2 appelsiner
3 soltørkede tomater, snittet
1 ss god olje
1 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Vask, riv og bland salaten. Anrett den på tallerkener.

Forvell aspargesen i ca. 1 minutt for tynn asparges, noe lenger for tykkere. Avkjøl.

Salte og pepre kyllingfiletene.

Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.

Skjær aspargesen litt på skrå og legg den på salaten.

Skjær ut fileter av appelsinene og degg dem på salaten.

Ha på resten av ingrediensene.

Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering.

Server gjerne med ferskt brød.

Sendt inn av

Foto: Jon Marius Nilsson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »


 

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen